Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ralsante Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Spectrul iubirii
250 lei
Brand
Terapii energetice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Curs Spectrul Iubirii - Pe aripi de Inger...
Acest sistem, foarte drag sufletului meu, a fost inspirat prin ghidare Angelica (channeling) in practica mea terapeutica. Rezultatele sale continua sa ma uimeasca, atat pe mine, cat si alte persoane care lucreaza cu el in practica lor ca terapeuti.

Faciliteaza conexiunea cu energiile Arhanghelilor si ale Maestrilor Ascensionati, in lumina Noii Constiinte, oferind  modalitati simple de lucru cu energiile vindecatoare, pe multiple nivele ale fiintei.

Procesele de regenerare si echilibrare a organismului sunt evident mai accelerate decat in terapiile clasice, cu efecte absolut incantatoare...
Sistemul contine informatii si aplicatii practice privind conectarea cu propria divinitate si fiintele Angelice care ne asista si ne sustin in acest proces de transformare, de transmutare a energiilor si extinderea propriilor perceptii multidimensionale. Faciliteaza.

De asemenea, procesele de armonizare ale propriilor aspecte (arhetipale) masculine si feminine,  contopirea lor  intr-un tot unitar,  armonios integrat, pregatind transcederea dualitatii la nivel individual. Principalul efect al acestui sistem, observabil chiar de la prima sedinta terapeutica, este ca efectiv ajuta oamenii sa se TREZEASCA si sa simta din nou bucuria de a trai!
Detalii pe www.reikiromania.com
Din Gura in Gura